Властта в Кремъл е в изключително тежко положение и се видя,

...
Властта в Кремъл е в изключително тежко положение и се видя,
Коментари Харесай

Анализаторът Димитър Гърдев: Властта в Кремъл е в тежко положение

" Властта в Кремъл е в извънредно тежко положение и се видя, че има изключителни проблеми. Евгений Пригожин беше много непосредствен до Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и няма по какъв начин да нямат линия за връзка. Затова, да изпусне неговото творение да тръгне на взлом към Москва, е знак за избрани проблеми във висшето държавно управление. Вкарването на частните военни компании във войната е голяма неточност. Тези хора работят на рамките на закона. Освен това в самата организация няма правда. Частните военни компании оперират в зона, в която има огромни пари ". 

Това сподели пред БНР Димитър Гърдев, интернационален анализатор. И добави, че  протестът на Пригожин е бил и поради пари . " Пригожин няма да престане да приказва , ще продължава да подлага на критика това военно управление на Русия. Всяко проваляне на съветската войска ще бъде бензин в пропагандата на Пригожин.  Путин се опита да стои от страни, само че това не е решение . Затова напрежението ще продължава и ще зависи от бойните дейности ". 

В предаването " 12+3 " Гърдев акцентира, че  след " Вагнер " ще има дестилация, която и към този момент е почнала

" Ако нещо се случи на Пригожин сега, то ще бъде повдигнат на фундамент.  Путин не може да си разреши Пригожин да застане пред съда, тъй като той има какво да споделя . Ролята на Пригожин ще продължи в това направление. Той избави външния си бизнес ". 

Според анализатора  не може да се каже, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е в ослепително положение  - " той позволи неточност, като не планува по какъв начин ще се развие войната в Украйна и влезе в случка, също така не съумява да контролира и ръководи процесите сред околните му хора ". 

" Войната ще окаже мощно въздействие върху идните президентски избори  в Русия ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР